Потписан нотарски уговор о додјели плаца на Јахорини Новаку Ђоковићу

Извор: ФИЛТЕР

Потписивањем нотарског уговора, данас је и у формалном смислу завршена процедуру у вези са преносом власништва над земљиштем које је Општина Пале, на приједлог начелника Бошка Југовића, а одлуком локалне Скупштине, поклонила породици најбољег свјетског тенисера Новака Ђоковића.

“У име нашег прослављеног тенисера, уговор је потписао његов отац, Срђан Ђоковић, а ја сам као начелник Општине Пале заиста поносан што сам својим потписом на поменути уговор испунио и своје обећање, али и жељу наше локалне заједнице да овим даром искажемо поштовање према Новаку, његовим резултатима, али и свему што чини за наш народ ван спортских терена, као велики хуманиста и човјек који на најбољи начин широм свијета афирмише поднебље из којег потиче и све оне вриједности које красе наш, српски народ”, навео је Југовић.

Он је додао да су у Општини Пале
почаствовани што су чланови породице Ђоковић, овим чином, на неки начин постали и наши суграђани те да вјерује да ћемо се радовати њиховом чешћем боравку на Јахорини и Палама. То ће, сматра, значајно допринијети и промоцији туризма на овом подручју.

“Захвални смо породици Ђоковић што је прихватањем нашег поклона и израженом жељом да на дарованој парцели на Јахорини изгради свој објекат већ учинила значајан потез у том смјеру, а Општина Пале им жели да се осјећају угодно увијек када дођу у предивни амбијент олимпијске планине и ове средине уопште”, поручио је Југовић.

Filter 2019