Sun. Nov 28, 2021
ћирилица /латиница

Детаљи инцидента у Фочи: Сукобили се, запуцали, па аутомобил гурнули у Дрину

Извор: Глас Српске

Полиција у Фочи ухапсила је три од четири особе које су учествовале у сукобу током којег је дошло до пуцњаве и гурања аутомобила у ријеку Дрину.

Како је саопштено из Полицијске управе Фоча, у сукобу су учестовали  М.Р. и Д.С. с једне,  те Д.П. и Н.В са друге стране. У полицији нису могли да кажу ко је од њих ухапшен јер истрага још није завршена.

– Полицији је данас, око 10 минута након поноћи, пријављено да је у улици Петра Бојовића у Фочи дошло до нарушавања јавног реда и мира, у којем су учествовала четири лица из Фоче након чега је дошло до пуцања из ватреног оружја. Након тога су Д.С. и М.Р. побјегли са лица мјеста, док су Н.В. и Д.П. одгурнули возило које су користили Д.С. и М.Р. у корито ријеке Дрине. Утврђено је да је  током тог сукоба дошло до пуцања у ваздух из ватреног оружја – саопштила је ПУ Фоча.

Додали су да се трага за једном особом која је учествовала у овом догађају, али нису могли да открију  идентитет ухапшених нити да говоре детаље.

– Обавјештен је надлежни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је овластио полицијске службенике да  предузму све мјере и радње из своје надлежности на документовању предметног догађаја – рекли су у ПУ Фоча.

Filter 2019