Sun. Nov 28, 2021
ћирилица /латиница

Делегација Болнице „Србија“ у посјети Болници Никаиа „Свети Пантелеимон“ у Атини

Извор: Болница „Србија“

Директор Болнице “Србија“ Небојша Шешлија, помоћник директора за медицинске послове др Ђорђе Пејић и помоћник директора за поликлинику и пријемно-ургентни блок др Марко Kовачевић посјетили су општу болницу Никаиа „Свети Пантелеимон“ у Атини и упознали се са условима рада болнице.

Др Ђорђе Пејић и др Марко Kовачевић учествовали су у раду у операционим салама заједно са докторима из болнице Никаиа „Свети Пантелеимон“.

На данашњем састанку коме су присуствовали директор Болнице „Србија“ Небојша Шешлија, директор опште болнице Никаиа „Свети Пантелеимон“ мр А. Митоглоу и амбасадор БиХ у Грчкој Милица Ристовић Kрстић, конкретизовани су детаљи споразума о сарадњи између Болнице „Србија“ и опште болнице Никаиа „Свети Пантелеимон“.

„Нашим докторима ће бити омогућена едукација и усавршавање у Атини, о чему ћемо направити детаљан план. У оквиру споразума менаџмент има стратешки циљ, а то је увођење процедура које до сада нисмо примјењивали, а раде се у болници Никаиа “Свети Пантелеимон”. Желимо унаприједити знање нашег особља како би становницима Сарејевско – романијске регије пружили што бољу здравствену заштиту“, истакао је директор Болнице „Србија“ Небојша Шешлија.

Filter 2019