Mon. May 23, 2022
ћирилица /латиница

“Тома“ отвара врата биоскопа “My cinema” Источно Сарајево

Извор: ФИЛТЕР

У угодном амбијенту дворане Kултурног Центра Источно Ново Сарајево од 16.октобра сви љубитељи филма имаће прилику погледати највећи регионални хит године „Тома“, а ускоро и све актуелне филмске наслове из свјетске и регионалне продукције у редовним пројекцијама

Kомпанија HD Computers, у сарадњи са Kултурним Центром Источно Ново Сарајево, свим становницима Источног Сарајева доноси нови културни садржај у виду биоскопске дворане “My Cinema” у којој ће се од 16. октобра одржавати редовне филмске пројекције.

Нови биоскоп креће са радом са приказивањем највећег регионалног филмског хита 2021.године „Тома“ који ових дана обара све рекорде гледаности како у Србији тако и у Босни и Херцеговини.
Биографска драма о животу популарног пјевача Томе Здравковића чију продукцију потписују Драган Бјелогрлић и Жељко Јоксимовић путем компаније Соbra Film масовно је вратила све категорије гледалаца у биоскопске дворане. Филм с Миланом Марићем у главној улози, који говори о животу и музици легендарног српског и југословенског пјевача Томе Здравковића, у протеклих је неколико седмица погледало преко 500.000 гледалаца што га сврстава међу најгледаније филмове региона у посљедњих неколико деценија.

Ради огромног интереса љубитеља филма у Источном Сарајеву за филм, који све генерације гледалаца испраћа из дворана препуне емоција и успомена, биоскоп My Cinema креће са радом са пројекцијама „Томе“ од 16.октобра.

Филм ће се  у суботу 16.октобра у првом дану рада новог биоскопа приказати у терминима од 14:00, 17:00, 20:00 и 23:00 сата, а у недјељу 17.октобра, у терминима од 14:00, 17:00 и 20:00 сати.
У наредним данима филм ће се приказивати у редовним терминима од 17:00 и 20:00 сати.
У биоскопу My Cinema гледаоци ће имати потпуни филмски угођај ,уз продају освјежавајућих напитака и кокица који ће употпунити ужитак гледања „Томе“ и свих наредних актуелних филмских наслова.

Цијена улазница за пројекције филма „Тома“ које ће се моћи купити на благајни биоскопа My Cinema у холу Kултурног Центра Источно Ново Сарајево од петка 15.10. износи 5KМ.

My Cinema до краја мјесеца најављује и пројекције највећих филмских хитова актуелне холивудске продукције укључујући и најновији наставак серијала о авантурама тајног агента Џејмса Бонда „ Није вријеме за умирање“, те наставка  стриповског блокбастера „Веном 2“ који ових дана обарају рекорде на свјетским биоскопским благајнама.

У периоду до краја октобра 2021. године My Cinema ће и за најмлађе гледаоце и њихове родитеље увести и пријеподневне матинеје у којима ће моћи уживати у пројекцијама најновијих анимираних и дјечијих филмова из свјетске продукције синхронизованих на српски језик.

Све пројекције у простору биоскопа одвијаће се уз актуелне мјере заштите од ширења пандемије вируса корона, те љубазно молимо све гледаоце да у простору фоајеа носе заштитне маске и држе физичку дистанцу.

Све информације око термина пројекција, репертоара биоскопа, цијена улазница и пратећих садржаја сви заинтересовани ових дана могу пронаћи на фејсбук и инстаграм страници и профилу биоскопа (My Cinema Istočno Sarajevo), а ускоро ће имати могућност како телефонске тако и онлајн резервације улазница за пројекције путем веб странице www.mycinema.ba која је тренутно у развоју.

Filter 2019