Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Сајамски дани и попусти до 70 одсто од 20. до 30. октобра

Извор: Срна

Завод за уџбенике и наставна средства Републике Српске ће у својим књижарама од 20. до 30. октобра организовати сајамске дане и попусте од 20 до 70 одсто на сва своја издања, рекао је Срни портпарол Завода Дејан Керлета.

Керлета је објаснио да је намјера да се будући да је октобар мјесец књиге и да је отказан Сајам књиге у Београду, да сачувају тај сајамски дух, јер је велики број грађана из Републике Српске сваке године посјећивао београдски сајам.

Он је додао да ће Завод у свим књижарама током сајамских дана организовати дружење својих аутора са грађанима.

У књижари у Добоју ће 20, 28. и 30. октобра са грађанима да се друже аутори Данило Тешановић, Гордана Симић и Борислав Благојевић, а 22. октобра у књижари у Зворнику гостовати аутори Даница Мојић, Милена Јовић и Горан Гашић, а исти дан у књижари у Источном Сарајеву Саша Терзић.

Керлета је додао да ће се њиховим књижарама у Бањалуци 26, 28. и 29. октобра са грађанима дружити Даница Мојић, Милена Јовић, Горан Гашић, Ранко Рисојевић и Ранко Павловић, у Бијељини ће 22. октобра то бити Бранко Станковић, књижевник Шћепан Алексић гостоваће 26. октобра у књижари у Требињу, а у Модричи 27. октобра Бранко Јовичић и у Приједору Саша Терзић.

Filter 2019