Mon. May 23, 2022
ћирилица /latinica

Radovi na spajanju cjevovoda između Dobrinje 4 i Dobrinje 1

Izvor: FILTER

Iz KP Vodovoda i kanalizacije Istočno Sarajevo obavještavaju građane da su u toku radovi na spajanju cjevovoda između naslja Dobrinja 4 i Dobrinja 1 (novi dio naselja), odnosno spajanje dvije zone vodosnabdijevanja u jednu zonu.

“Cilj spajanja jeste da se objedinjena zona Dobrinja 4 i Dobrinja 1-dio, snabdiju količinom vode koju nam distribuira KJKP “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Sarajevo.”, navode iz Vodovoda.

Završetak radova očekuje se tokom dana.

Iz Vodovoda najavljuju da će potrošači iz naselja Dobrinja 1, pri prebacivanju na novi sistem vodosnabdijevanja, imati kratkotrajni prekid u snabdijevanju jer se zona mora izolovati sa sistema vodosnabdijevanja Tilava.

“Nakon završenog spajanja zona Dobrinja 4 i Dobrinja 1-dio , količina vode iz sistema Tilava koju su trošile ove dvije zone biće usmjerena na ostala naselja koja pokrivamo vodosnabdijevanjem. Nakon svih ovih radnji biće sagledana mogućnost za postepeno ukidanje redukcija, ili pribjegavanju redukcijama u noćnim satima, o čemu ćemo vas blagovremeno obavijestiti”, navedeno je u obavještenju iz Vodovoda.

Filter 2019