Mon. May 23, 2022
ћирилица /латиница

Радови на спајању цјевовода између Добриње 4 и Добриње 1

Извор: ФИЛТЕР

Из КП Водовода и канализације Источно Сарајево обавјештавају грађане да су у току радови на спајању цјевовода између насља Добриња 4 и Добриња 1 (нови дио насеља), односно спајање двије зоне водоснабдијевања у једну зону.

“Циљ спајања јесте да се обједињена зона Добриња 4 и Добриња 1-дио, снабдију количином воде коју нам дистрибуира КЈКП “Водовод и канализација” д.о.о. Сарајево.”, наводе из Водовода.

Завршетак радова очекује се током дана.

Из Водовода најављују да ће потрошачи из насеља Добриња 1, при пребацивању на нови систем водоснабдијевања, имати краткотрајни прекид у снабдијевању јер се зона мора изоловати са система водоснабдијевања Тилава.

“Након завршеног спајања зона Добриња 4 и Добриња 1-дио , количина воде из система Тилава коју су трошиле ове двије зоне биће усмјерена на остала насеља која покривамо водоснабдијевањем. Након свих ових радњи биће сагледана могућност за постепено укидање редукција, или прибјегавању редукцијама у ноћним сатима, о чему ћемо вас благовремено обавијестити”, наведено је у обавјештењу из Водовода.

Filter 2019