Wed. Aug 17, 2022
ћирилица /латиница

Иван Дела Кроче у џиу џицу клубу ”Славија” кује свјетску медаљу

Извор: ФИЛТЕР

Овог викенда у склопу припрема за Свјетско првенство у Абу Дабију у џиу џицу клубу „Славија“ тренира Иван Дела Кроче, репрезентативац Србије са запаженим резултатима.

Дела Кроче је као јуниор четири пута био првак Балкана, одликовао се јуниорском бронзом на Европском првенству, те поправо утисак и заузео друго мјесто на Свјетском првентсву.

Приликом преласка у већу узрасну категорију, у сениоре, резултат опет није изостао. Он је опет освојио Балкан заузевши прво и треће мјесто, окитио се и бронзаном медаљом са Гранд Слема.

На последњем Свјетком првенству за сениоре, нашао је своје мјесто на постољу заузевшти треће мјесто и тиме поново доказао свој квалитет.

„Част нам је и привилегија што је Иван, као такмичар највишег ранга у нашем спорту, препознао квалитет наших такмичара и тренерског кадра те изразио жељу да наш клуб буде дио његових припрема за предстојеће Свјетско првенство у Абу Дабију. Надамо се квалитетним тренинзима, сигурни смо да од њега можемо много научити. А да ли се у Источном Сарајеву кује свјетска медаља или ипак медаље, остаје да видимо!“, рекли су из џиу џицу клуба „Славија“.

Filter 2019