Mon. May 23, 2022
ћирилица /latinica

Gojković: Toplane griju 24 časa dnevno, u toku otklanjanje sitnih kvarova

Izvor: Paljanske novosti

Direktor preduzeća „Gradske Toplane“ Pale Boris Gojković rekao je za „Paljanske novosti“ da  ovo preduzeće isporučuje toplotnu energiju svojim korisnicima 24 časa dnevno, te da dežurne ekipe trenutno rade na otklanjanju sitnih kvarova.

„Nemamo ozbiljnijih primjedbi građana korisnika, to su, u principu, primjedbe da ne radi radijator u nekoj prostoriji i slično. Ekipe su na terenu i nadam se da ćemo danas, eventualno sutra, izaći u susret tim korisnicima i da će biti grijani odgovarajućim kvalitetom“, dodao je Gojković.

Prema njegovim riječima, „Gradske toplane“ posjeduju dovoljnu količinu energenta, koji će, u skladu sa potrebama, biti nabavljan sukcesivno do kraja grejne sezone.

„Za ovaj period imamo dovoljno energenta koji je prilično visokog kvaliteta. Sistem ne prekida sa isporukom toplotne energije, iako propisi nalažu da se ne grije od 21.00 do 6.00 ujutru. Mi vršimo isporuku i tokom noći, tako da su korisnici obezbijeđeni tokom svih 24 časa“, navodi direktor „Gradskih toplana“.

„Gradske Toplane” Pale zagrijavaju oko 61.000 metara kvadratnih prostora, a sezona grijanja trajaće do 15. aprila, a moguće je i priduženje, u skladu sa vremenskim uslovima.

Filter 2019