Mon. May 23, 2022
ћирилица /латиница

Гојковић: Топлане грију 24 часа дневно, у току отклањање ситних кварова

Извор: Паљанске новости

Директор предузећа „Градске Топлане“ Пале Борис Гојковић рекао је за „Паљанске новости“ да  ово предузеће испоручује топлотну енергију својим корисницима 24 часа дневно, те да дежурне екипе тренутно раде на отклањању ситних кварова.

„Немамо озбиљнијих примједби грађана корисника, то су, у принципу, примједбе да не ради радијатор у некој просторији и слично. Екипе су на терену и надам се да ћемо данас, евентуално сутра, изаћи у сусрет тим корисницима и да ће бити гријани одговарајућим квалитетом“, додао је Гојковић.

Према његовим ријечима, „Градске топлане“ посједују довољну количину енергента, који ће, у складу са потребама, бити набављан сукцесивно до краја грејне сезоне.

„За овај период имамо довољно енергента који је прилично високог квалитета. Систем не прекида са испоруком топлотне енергије, иако прописи налажу да се не грије од 21.00 до 6.00 ујутру. Ми вршимо испоруку и током ноћи, тако да су корисници обезбијеђени током свих 24 часа“, наводи директор „Градских топлана“.

„Градске Топлане” Пале загријавају око 61.000 метара квадратних простора, а сезона гријања трајаће до 15. априла, а могуће је и придужење, у складу са временским условима.

Filter 2019