Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Враћа нам се облачно вријеме и киша

Извор: Срна

У Републици Српској ће до краја седмице бити претежно облачно уз слабу кишу и највишу дневну температуру од 14 до 18 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће током јутра бити претежно до потпуно облачно и мјестимично уз кишу.

Током дана и даље бити претежно облачно уз слабу кишу послијеподне и увече, док је у јужним предјелима локално могућ пљусак праћен грмљавином и појачаним вјетром у зони падавина.

Вјетар ће бити слаб до умјерен источни, на југу јужних смјерова.

Јутарња температура ваздуха биће од пет до девет, на југу до 12, на планинама од три степена, а највиша дневна од 13 до 18, на југу до 21, на планинама од 10 степени Целзијусових.

У суботу, 23. октобра, ће током јутра и пријеподнева бити претежно до потпуно облачно, са слабом кишом углавном у централном појасу, а на југу локално са пљусковима.

Током дана биће облачно мјестимично са кишом на истоку и југу, а током вечери углавном престанак падавина, а на сјеверу и западу смањење облачности.

Јутарња температура ваздуха биће од седам до 12, на југу до 14, на планинама од пет степени, а највиша дневна од девет до 14, на југу до 18, на планинама од шест степени Целзијусових.

У недјељу, 24. октобра, током јутра ће бити ведро уз малу облачност и хладније, на планинама уз слаб мраз, по котлинама и око ријека са маглом.

Током дана биће сунчано, на југу уз малу облачност.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од два до седам, на југу до 10 степени, на планинама од минус један, а највиша дневна од девет до 14, на југу до 18, на планинама од пет степени Целзијусових.

У понедјељак , 25. октобра, током јутра ће бити ведро и хладно, на планинама слаб мраз, а по котлинама и око ријека са маглом, док ће током дана биће сунчано уз малу дневну облачност.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од два до шест, на југу до девет, на планинама од минус три, а највиша дневна од 10 до 16, на југу до 16, на планинама од шест степени Целзијусових.

Filter 2019