Sun. Sep 26, 2021
ћирилица /латиница

Филм ”Нечиста крв” 8. и 9. септембра у Културном центру Источно Сарајево

Извор: ФИЛТЕР

У Културном центру Источно Сарајево ће бити одржане пројекције филма ”Нечиста крв” 08. и 09. септембра од 19.00 и 21.00.

Филм прати причу о Хаџи Трифуну (Драган Бјелогрлић), угледном српском трговцу, који покушава да очува мир са турским властима, али и одржи свој углед и утицај у Врању, важној турској варошици у близини границе са ослобођеном Србијом. Док Трифун припрема да га наслиједе на позицији вође међу српским народом, муке му стварају не само моћни турски бегови него и сама његова породица. Трифун доноси низ тешких одлука које ће касније утицати на његове потомке, јунаке из романа “Нечиста крв”.

Глумци: Драган Бјелогрлић, Анђела Јовановић, Феђа Штукан, Катарина Радивојевић

Анимирани филм ”Неукротиви спирит” ће се такође приказивати 08. и 09. септембра са почетком у 17.00 часова.

Епска авантура Неукротиви Спирит је сљедеће поглавље у вољеној причи која стиже из Dream Works Animation. Ово је прича о тврдоглавој дјевојци која жуди за мјестом којем припада, која открива сродну душу када јој се живот преплете са дивљим коњем, Неукротивим Спиритом.

Глумци: Ирина Арсенијевић, Ивона Рамбосек, Дарија Врачевић, Марко Марковић, Александар Глигорић, Милан Антонић, Драган Вујић, Душица Новаковић.

Карте се могу купити на билтерници Културног центра од понедјељка, у периоду од 09.00 до 17.00 часова. Цијена улазнице је 4 КМ.

Filter 2019