Fri. Sep 24, 2021
ћирилица /латиница

Тијана Бошковић свечано отворила игралиште у родној Билећи

Извор: РТРС

У част одбојкашице Тијане Бошковић синић је у Билећи отворен спортски терен који ће носити назив по најбољој свјетској одбојкашици. Овај мултифункционални спортски терен је отворен у оквиру акције “Сто терена за једну игру” компаније Моцарт.

На терену , поред ОШ “Петар II Петровић Његош” на којем ће се играти одбојка, али и други спортови, млади спортисти су синоћ имали прилику да заиграју уз најтрофејнију одбојкашицу свијета, суграђанку Тијану Бошковић која је отворила спртски терен.

-Што се овог терена тиче мислим да је ово сјајна ствар посебно за млађе генерације надам се да ће овдје понићи неки нови шампиони, вољела би да овај терен чувамо што је боље могуће – истакла је Тијана Бошковић.

Дочеку славне одбојкашице присуствовали су бројни Билећани, челни људи овог града, али и њена породица и пријатељи за које је ово врло важан тренутак.

– Мислим да су сувишне ријечи поред оволике емоције, пуно хвала нашој Тијани – наглашава Веселин Вујовић, начелник Билеће.

Потпуно реконструисано мултифункционално игралиште са кошевима, головима за рукомет и фудбал, новим трибинама, а први пут у Моцартовој акцији – одбојкашким тереном.

– Мислим да је ово минимум што смо могли да урадимо, да помогнемо у развоју и генерлно у побољшању живота у овој малој општини – нагласио је Борјан Поповић, директор коорпоративног центра за комуникације Моцарт.

Цијели догађај имао је и хуманитарни карактер, организовано је такмичење “Хуманитарни сервис” у којем је публика могла да се опроба у одбојкашким вјештинама и да на тај начин помогне оне којима је помоћ потребна. 

Filter 2019