Mon. Sep 20, 2021
ћирилица /латиница

Тијана Бошковић понос Српске и Србије

Извор: Срна

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик уприличио је данас у Бањалуци пријем за најбољу одбојкашицу свијета, српску репрезентативку Тијану Бошковић, која је из Билеће.

Додик је истакао да је таленат Бошковићеве отишао до свјетских висина, те да је поносан на чињеницу да је Република Српска, кроз своје спортске савезе, препознала тај таленат.

“Бањалука је почаствована чињеницом да је међу нама Тијана Бошковић. Сасвим је довољно рећи њено име и сви знају о коме се ради, поготово ми у Републици Српској, који тако предано пратимо и навијамо за њу у свим утакмицама, гдје нам је много пута донијела радост”, рекао је Додик и додао да је Бошковићева кроз највећа такмичења показала несумњив таленат, те да ју у будућности чека још више успјеха.

Пријему су присуствовали и предсједник РС Жељка Цвијановић и министар породице, омладине и спорта Соња Давидовић.

“Хвала ти што на одбојкашким теренима широм Европе и свијета проносиш славу Србије и Републике Српске”, поручила је Цвијановићева на свом Инстаграм налогу.

Српска одбојкашице се захвалила на пријему и подршци из РС која јој много значи.

“Та подршка ми даје додатну снагу и мотив да будем боља. И у будућности ћу се трудити да, гдје год да пођем, представљам свој град и Републику Српску у најбољем свјетлу”, рекла је Бошковићева.

Женска одбојкашка репрезентација Србије освојила је сребрну медаљу на Европском првенству у одбојци, који је недавно одржано у Београду.

Filter 2019