Mon. Oct 25, 2021
ћирилица /латиница

Почела сједница ПД ПС БиХ; Не присуствују посланици из Српске

Извор: РТРС

Сједница Представничког дома ПС БиХ почела је данас у Сарајеву, а српски представници, као што је то и најављено, нису присутни у сали.

Отварајући сједницу, предсједавајући Представничког дома Денис Звиздић рекао је да је присутно 29 посланика и да постоји кворум за рад и одлучивање.

Замјеник предсједавајућег Представничког дома Небојша Радмановић није учествовао на данас заказаној сједници Колегијума Представничког дома, саопштено је из Кабинета замјеника предсједавајућег ПД ПС БиХ.

– Поводом информација које су се појавиле у појединим медијима, Кабинет замјеника предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојше Радмановића саопштава да Радмановић није учествовао на за данас заказаној сједници Колегијума Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ, поштујући у потпуности закључке Народне скупштине Републике Српске – истиче се у саопштењу.

Федерални медији објавили су претходно да, иако је раније најављено да нико од представника из Републике Српске неће присуствовати данашњој сједници Представничком дома, Радмановић присуствује сједници Колегијума.

Медији су навели да им је ова информација потврђена из кабинета предсједавајућег Представничког дома Дениса Звиздића.

Filter 2019