Sat. Oct 23, 2021
ћирилица /латиница

Одбојкашице „Славије“ спремне за почетак нове сезоне

Извор: is-radio.com

Након неколико одиграних пријатељских утакмица, „Соколице“ приводе крају своје припреме за почетак нове сезоне. Захваљују се екипи из Херцег Новог на фер, коректној игри и на лијепом дружењу.

Главни тренер „Славије“, Кристина Вуца, говорила је о прошлој сезони као и шта очекује од нове. „Прошла сезона је за нас била пуна изазова. Осим глобалне здравствене ситуације и прекида такмичења, пратиле су нас и повреде. Сматрам да смо много научили, напредовали и постали стабилнија и искуснија екипа. У ову сезону улазимо са реалним циљевима, а то су афирмација млађих играчица, комбинација искуства и младости и пружање максимума на терену“, истакла је Вуца.

Вуца је исткла да је клуб доста радио и на промјени односа према игри, напредовању и на физичком и на психолошком плану. Изразила је наду да ће дјевојке уз искуство Милане Радовановић, Бранке Планинчић и Гале Кошарац пружити добре игре.

„Такође се искрено надам да ће се одбојка након дужег времена “вратити” у наш град јер је Одбојкашки клуб Славија заслужио, кроз историју клуба, да буде у врху спортских приоритета, а Соколице да буду у центру афирмације женског спорта у Источном Сарајеву и шире”, нагласила је Вуца.

Сљедећи викенд одбојкашице „Славије“ гостују у Зворнику и надају се да ће рад и труд са досадашњих тренинга пренијети на утакмицу.

Filter 2019