Wed. Sep 22, 2021
ћирилица /latinica

Novi dresovi za nove pobjede

Izvor: FILTER/V.Č.

Zamjenik načelnika opštine Pale Srđan Butulija juče je FK “Romanija” uručio novu garnituru dresova za potrebe prvog tima, a koju je paljanskim fudbalerima poklonila kompanija “WWin-Williams” predvođena direktorom Srđanom Dubočaninom.

“Zahvaljujući prijateljskim odnosima sa gospodinom Dubočaninom, kompanija “WWin-Williams” pozitivno je odgovorila našem zahtjevu da pomogne FK “Romanija” i kao rezultat danas imamo činjenicu da će prvi tim naših fudbalera ubuduće nositi brendiranu i kvalitetnu opremu sa prepoznatljivin logom donatora koji je na ovaj način uspostavio i sponzorski odnos sa klubom i dao primjer i drugim preduzećima da treba da pokažu društvenu odgovornost prema razvoju sporta i podršci mladima”, izjavio je Butulija.

Takođe, svoju zahvalnost izrazio je i predsjednik kluba Marko Blagojević, te je dodao da FK “Romanija” ima ambiciju da postane stabilan sportski kolektiv u svim segmentima. Blagojević je pozvao i ostale privredne subjekte da pokažu razumijevanje i pomognu radu kluba kao i cjelokupnom razvoju sporta na Palama.

Član uprave FK “Romanija” Miloš Pelemiš trvdi kako će ovaj gest mnogo značiti prvenstveno igračima, jer je kvalitet nove garniture dresova na zavidnom nivou.

“Želio bih prvenstveno da se zahvalim opštini Pale, ZP “Elektrodistribucija” AD Pale, JP “Vodovod i kanalizacija” AD Pale, JP “Komunalno” AD Pale kao i svim privrednim subjektima koji su dali svoj doprinos poboljšanju rada našeg kluba.
Ovim gestom nismo dobili samo sponzora i garnituru, već smo poslali poruku svim preduzećima i privrednim subjektima da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu rad kluba. Nama kao upravi glavni cilj u narednom periodu biće poboljšanje infrastrukture i prostorija kluba. Trenutno je u toku renoviranje svlačionica za koje nam je sredstva obezbijedilo JP “Vodovod i kanalizacija” AD Pale na čelu sa Dejanom Kojićem. Nadamo se da ćemo u što skorijem roku krenuti i sa realizacijom projekta osposobljavanja pomoćnog terena što bi igračima mnogo značilo. Možda sitnim, ali sigurnim koracima idemo ka tome da od FK “Romanija” napravimo stabilan i respektabilan sportski kolektiv kakav Pale i zaslužuju”, zaključio je Pelemiš

Filter 2019