Sat. Sep 18, 2021
ћирилица /латиница

Нови дресови за нове побједе

Извор: ФИЛТЕР/В.Ч.

Замјеник начелника општине Пале Срђан Бутулија јуче је ФК “Романија” уручио нову гарнитуру дресова за потребе првог тима, а коју је паљанским фудбалерима поклонила компанија “WWin-Williams” предвођена директором Срђаном Дубочанином.

“Захваљујући пријатељским односима са господином Дубочанином, компанија “WWin-Williams” позитивно је одговорила нашем захтјеву да помогне ФК “Романија” и као резултат данас имамо чињеницу да ће први тим наших фудбалера убудуће носити брендирану и квалитетну опрему са препознатљивин логом донатора који је на овај начин успоставио и спонзорски однос са клубом и дао примјер и другим предузећима да треба да покажу друштвену одговорност према развоју спорта и подршци младима”, изјавио је Бутулија.

Такође, своју захвалност изразио је и предсједник клуба Марко Благојевић, те је додао да ФК “Романија” има амбицију да постане стабилан спортски колектив у свим сегментима. Благојевић је позвао и остале привредне субјекте да покажу разумијевање и помогну раду клуба као и цјелокупном развоју спорта на Палама.

Члан управе ФК “Романија” Милош Пелемиш трвди како ће овај гест много значити првенствено играчима, јер је квалитет нове гарнитуре дресова на завидном нивоу.

“Желио бих првенствено да се захвалим општини Пале, ЗП “Електродистрибуција” АД Пале, ЈП “Водовод и канализација” АД Пале, ЈП “Комунално” АД Пале као и свим привредним субјектима који су дали свој допринос побољшању рада нашег клуба.
Овим гестом нисмо добили само спонзора и гарнитуру, већ смо послали поруку свим предузећима и привредним субјектима да у складу са својим могућностима помогну рад клуба. Нама као управи главни циљ у наредном периоду биће побољшање инфраструктуре и просторија клуба. Тренутно је у току реновирање свлачионица за које нам је средства обезбиједило ЈП “Водовод и канализација” АД Пале на челу са Дејаном Којићем. Надамо се да ћемо у што скоријем року кренути и са реализацијом пројекта оспособљавања помоћног терена што би играчима много значило. Можда ситним, али сигурним корацима идемо ка томе да од ФК “Романија” направимо стабилан и респектабилан спортски колектив какав Пале и заслужују”, закључио је Пелемиш

Filter 2019