Thu. Oct 28, 2021
ћирилица /latinica

Mladić koji se slikao u crkvi u selu Luke uputio izvinjenje javnosti

Izvor: katera.news

Mladić koji je juče objavio fotografiju na svom “Instagram” profilu na kojoj se vidi kako u čučećem položaju stoji na ikonostasu crkve Svetog Ilije u selu Luke na Trebeviću, opština Pale, javio se redakciji portala katera.news kako bi uputio izvinjenje svima koje je njegova fotografija povrijedila.

On je napisao da se iskreno kaje zbog postupka, te istakao da nije imao namjeru da bilo koga uvrijedi, nego da je želio da objavi “lijepu fotografiju unutrašnjosti crkve”.

– Juče sam objavio instagram post u uvjerenju da objavljujem lijepu fotografiju unutrašnjosti crkve u u selu. Ispostavilo se da sam veoma pogriješio. Kompozicija moje fotografije uvrijedila je osjećanja vjernika zbog čega im se ovom prilikom najiskrenije izvinjavam i molim da mi oproste – naveo je ovaj mladić u izjavi.

Prema saznanjima portala Katera, ovaj slučaj prijavljen je sinoć nadležnoj Policijskoj stanici Pale, a iz policije su nam danas potvrdili da su upoznati sa ovim slučajem i intezivno rade na rješavanju ovog slučaja.

Filter 2019