Sat. Oct 23, 2021
ћирилица /latinica

“Magnum” iz Istočnog Sarajeva pobjednik auto-slaloma u Trebinju

Izvor: trebinjelive.info

Dodjelom medalja i pehara završena je 6. trka auto-slalom Trebinje 2021. Pobjednik u ekipnom plasmanu je AKK „Magnum“ iz Istočnog Sarajeva sa 60 bodova, a drugo mjesto je osvojio AMKK „Leotar“ sa istim brojem bodom, dok je treće mjesto osvojio AMD „Laktaši“.

U generalnom plasmanu prvo mjesto osvojio je Davor Sikima iz AKK „Magnum“ iz Istočnog Sarajeva, drugo mjesto osvojio je Vučko Bašić, a treće Mitar Nedić – obojica članovi Leotara.

Trebinjci su osvojili prva dva mjesta u klasi 1, i to Miloša Lečića i Igora Milutinovića. U klasi 4 domaći takmičar Drago Pikula osvojio je prvo mjesto. U odjeljenju 5 drugo mjesto pripalo je Željku Petijeviću, a treće Dušanu Ćaćiću – članovima AMKK Leotar. Treće mjesto u klasi 6 osvojio je Veljko Ilijić iz Trebinja. Domaći takmičar Marko Ateljević bio je najbolji u klasi 7. Domaći takmičari su dominirali u klasi 8 jer su osvojili sva tri prva mjesta, prvi je bio Vučko Bašić, drugi Mitar Nedić, a treći Stefan Milinić.

Milan Šebek je drugi u grupi „City Cup Series“, a Dušan Kisa iz AKK Leotar treći. Daliborka Vučinić osvojila je drugo mjesto u ženskoj konkurenciji. Prema rečima Drage Pikule, trka je bila fenomenalna i moje kolege su vozile dobro, ali ja sam imao sreće. „Ona prati hrabre i idemo dalje“, rekao je Pikula.

Filter 2019