Sat. Oct 16, 2021
ћирилица /латиница

“Магнум” из Источног Сарајева побједник ауто-слалома у Требињу

Извор: trebinjelive.info

Додјелом медаља и пехара завршена је 6. трка ауто-слалом Требиње 2021. Побjедник у екипном пласману је АКК „Магнум“ из Источног Сарајева са 60 бодова, а друго мjесто је освојио АМКК „Леотар“ са истим бројем бодом, док је треће мjесто освојио АМД „Лакташи“.

У генералном пласману прво мјесто освојио је Давор Сикима из АКК „Магнум“ из Источног Сарајева, друго мјесто освојио је Вучко Башић, а треће Митар Недић – обојица чланови Леотара.

Требињци су освојили прва два мјеста у класи 1, и то Милоша Лечића и Игора Милутиновића. У класи 4 домаћи такмичар Драго Пикула освојио је прво мјесто. У одjељењу 5 друго мjесто припало је Жељку Петијевићу, а треће Душану Ћаћићу – члановима АМКК Леотар. Треће мјесто у класи 6 освојио је Вељко Илијић из Требиња. Домаћи такмичар Марко Атељевић био је најбољи у класи 7. Домаћи такмичари су доминирали у класи 8 јер су освојили сва три прва мjеста, први је био Вучко Башић, други Митар Недић, а трећи Стефан Милинић.

Милан Шебек је други у групи „City Cup Series“, а Душан Киса из АКК Леотар трећи. Далиборка Вучинић освојила је друго мјесто у женској конкуренцији. Према речима Драге Пикуле, трка је била феноменална и моје колеге су возиле добро, али ја сам имао среће. „Она прати храбре и идемо даље“, рекао је Пикула.

Filter 2019