Thu. Aug 11, 2022
ћирилица /latinica

Javni poziv za izbor najljepšeg dvorišta, balkona i prostora zajednica etažnih vlasnika

Izvor: FB Udruženje građana ”Probudi se”

Udruženje građana „Probudi se“ Istočno Sarajevo, povodom Sajma hrane, pića, poljoprivrede i preduzetništva „Dani tikve“ koji će se održati 2. i 3. oktobra 2021. godine, poziva svo zainteresovano stanovništvo opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo da se prijave za izbor najljepšeg dvorišta, balkona i prostora zajednica etažnih vlasnika.

Cilj konkursa je da se podstaknu građani da urede svoju okolinu i tako doprinesu ljepšem izgledu Istočnog Sarajeva. Pri izboru će se vrednovati kreativnost, ukrasni elementi, raznolikost biljaka, boja, izbor i međusobno slaganje cvijeća koje na taj način ističe svoju ljepotu, dodatni sadržaji i opšti izgled.

Izabraće se tri najljepša dvorišta, tri najljepša balkona i tri prostora zajednica etažnih vlasnika. Prva nagrada je 100,00 KM za svaku od kategorija.

Izbor će vršiti Komisija koja će obići sve one koji se prijave, a proglašenje pobjednika će biti 3. oktobra 2021. godine.

Svoje prijave uputiti pismeno na asdresu udruženja ili putem „Facebook-a“ ili usmeno na telefone: 057 316 026 (opština Istočna Ilidža), 065 654 479 (opština Istočno Novo Sarajevo) i 065 909 008 (Udruženje građana “Probudi se”).

Za prijavu je potrebno navesti: ime i prezime, adresu, opštinu i za koji dio takmičenja se prijavljujete: dvorište, balkon ili izlog.

Rok za dostavljanje prijava je 15. avgust 2021. godine, a pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica sa teritorije ove dvije opštine, osim članova komisije i njihove rodbine.

Filter 2019