Mon. Oct 25, 2021
ћирилица /latinica

Šampioni Srbije, odbojkaši „Vojvodine“ obavljaju pripreme na Palama

Izvor: Paljanske novosti

Poslije „Orlova“, aktuelnih prvaka Evrope koji su nedavno na Palama obavili prvi dio priprema za 32. Evropsko prvenstvo 2021, koje će biti odigrano od 1. do 19. septembra u Krakovu, Gdanjsku i Katovicama (Poljska), Ostravi (Češka), Talinu (Estonija) i Tampereu (Finska), paljanska dvorana „Peki“ ugostila je i odbojkaše „Vojvodine“ iz Novog Sada.

Dobra infrastruktura, sjajni uslovi za rad u paljanskoj ljepotici – dvorani „Peki“, tradicionalno gostoprimstvo, toplina, srdačnost,  prvorazredni smještaj, blizina olimpijske Jahorine bili su aduti Paljana, te je aktuelni prvak Srbije, pet šampionskih trofeja u nizu i 18. titula prvaka države, u gradu ispod Romanije započeli su dvonedeljne pripreme za sezonu 2021/22.

Pred ekipom iz Novog Sada su novi izazovi, borba za domaće trofeje, te Liga šampiona gdje je obezbijeđeno direktno učešće u grupnoj fazi.

Trener Slobodan Boškan, veliko ime srpske odbojke na pripremama ima sledeće odbojkaše: Radoslav Brborić, Luka Čubrilo, Lazar Bajandić, Nikola Vujović, Milan Zečević, Stefan Negić, Andrej Rudić, Rafael Migel, Andrija Vilimanović, Radoslav Parapunov, David Mehić, Aleksandar Bošnjak, Branko Kopitić, Uroš Mišković i Igor Lagundžin, a nedostaje samo reprezentativac Stevan Simić, koji je trenutno na pripremama za Evropsko prvenstvo.

Filter 2019