Wed. Oct 20, 2021
ћирилица /латиница

Шампиони Србије, одбојкаши „Војводине“ обављају припреме на Палама

Извор: Паљанске новости

Послије „Орлова“, актуелних првака Европе који су недавно на Палама обавили први дио припрема за 32. Европско првенство 2021, које ће бити одиграно од 1. до 19. септембра у Kракову, Гдањску и Kатовицама (Пољска), Острави (Чешка), Талину (Естонија) и Тампереу (Финска), паљанска дворана „Пеки“ угостила је и одбојкаше „Војводине“ из Новог Сада.

Добра инфраструктура, сјајни услови за рад у паљанској љепотици – дворани „Пеки“, традиционално гостопримство, топлина, срдачност,  прворазредни смјештај, близина олимпијске Јахорине били су адути Паљана, те је актуелни првак Србије, пет шампионских трофеја у низу и 18. титула првака државе, у граду испод Романије започели су двонедељне припреме за сезону 2021/22.

Пред екипом из Новог Сада су нови изазови, борба за домаће трофеје, те Лига шампиона гдје је обезбијеђено директно учешће у групној фази.

Тренер Слободан Бошкан, велико име српске одбојке на припремама има следеће одбојкаше: Радослав Брборић, Лука Чубрило, Лазар Бајандић, Никола Вујовић, Милан Зечевић, Стефан Негић, Андреј Рудић, Рафаел Мигел, Андрија Вилимановић, Радослав Парапунов, Давид Мехић, Александар Бошњак, Бранко Копитић, Урош Мишковић и Игор Лагунџин, а недостаје само репрезентативац Стеван Симић, који је тренутно на припремама за Европско првенство.

Filter 2019