Mon. Oct 25, 2021
ћирилица /latinica

Hit komedija ”Deset naprema jedan” 24. avgusta u Kulturnom centru Pale

Izvor: FILTER

Hit komedija „Deset naprema jedan“ poznate glumice Tatjane Kecman, a u produkciji Ferzeng, biće izvedena na sceni Kulturnog centra Pale u utorak, 24. avgusta sa početkom u 20 časova.

Glumica Tatjana Kecman u svom autorskom projektu na duhovit način savjetuje muškarcima zašto da se ne ožene i kakve pripadnice ljepšeg pola treba da izbjegavaju. Tokom šezdeset minuta monodrame, na izuzetno komičan i kreativan način glumica će se transformisasti u deset različitih žena sa različitim karakterima, koje bi muškarci trebali izbjegavati prilikom odabira životne saputnice.

Predstava je urađena u komično-ironičnom maniru i podjeljena je u deset manjih cjelina . Svaka cjelina predstavlja ilustraciju jednog ženskog karaktera. Glumica će igrati nježnu mladu nezaštićenu ženu, ženu koja zna šta hoće, ženu koja ne izlazi iz kuhinje, ženu koja je puna novca, studentkinju, plavušu, kafansku pjevačicu, Piroćanku i druge.

Jednu od značajnijih filmsih uloga koju je Kecman odigrala u zadnje vrijeme je uloga zloglasne časne sestre iz Pulherije u filmu „Dara iz Jasenovca“.

Predstava je poklon stanovnicima Pala povodom Dana Opštine Pale, te je ulaz slobodan.

Filter 2019