Mon. Oct 25, 2021
ћирилица /латиница

Хит комедија ”Десет напрема један” 24. августа у Културном центру Пале

Извор: ФИЛТЕР

Хит комедија „Десет напрема један“ познате глумице Татјане Кецман, а у продукцији Ферзенг, биће изведена на сцени Културног центра Пале у уторак, 24. августа са почетком у 20 часова.

Глумица Татјана Кецман у свом ауторском пројекту на духовит начин савјетује мушкарцима зашто да се не oжене и какве припаднице љепшег пола треба да избјегавају. Током шездесет минута монодраме, на изузетно комичан и креативан начин глумица ће се трансформисасти у десет различитих жена са различитим карактерима, које би мушкарци требали избјегавати приликом одабира животне сапутнице.

Представа је урађена у комично-ироничном маниру и подјељена је у десет мањих цјелина . Свака цјелина представља илустрацију једног женског карактера. Глумица ће играти њежну младу незаштићену жену, жену која зна шта хоће, жену која не излази из кухиње, жену која је пуна новца, студенткињу, плавушу, кафанску пјевачицу, Пироћанку и друге.

Једну од значајнијих филмсих улога коју је Кецман одиграла у задње вријеме је улога злогласне часне сестре из Пулхерије у филму „Дара из Јасеновца“.

Представа је поклон становницима Пала поводом Дана Општине Пале, те је улаз слободан.

Filter 2019