Mon. Aug 15, 2022
ћирилица /латиница

Филиповић: Хвала Србијо, привилегија је била бити капитен

Извор: Танјуг

Хвала на дивном дочеку, морам да исправим све вас, ја сам само један од 13 величнаствених, велика је привилегија бити дио екипе, а онда бити и капитен на крају ове дивне епизоде, најљепшег и за неке од нас посљедњег плеса, рекао је ватерполиста Србије Филип Филиповић.

Златни ватерполисти, олимпијски шампиони, данас су допутовали у Београд, а за седморицу играча, Филипа Филиповића, Андрију Прлаиновића, Милана Алексића, Гојка и Душка Пијетловића, Стефана и Бранислава Митровића, ОИ у Токију су биле посљедње репрезентативно такмичење.

– Хвала што смо вјеровали, хвала нашем тренеру, што нас је трпио, вјеровао, потајно и плакао, молио се да се све заврши како се завршило. Вриједило је сваког секунда тренинг, утакмица и онога ван базена. Сигуран сам да смо учинили поносну цијелу нацију, фамлију, пријатеље. Много је жртве и одрицања, али када се овако заврши, све добије виши смисао. Хвала Србијо, ово је за вас – рекао је Филиповић на конференцији за медије.

Голман Бранислав Митровић захвалио се свима на подршци.

– Нема много шта да се каже, освојили смо друго злато, највећи успјех. Само ми знамо колико смо се трудили за овај успјех. Хвала подршци, хвала екипи на свему што смо урадила. Живјела Србија – рекао је Митровић.

Стефан Митровић одговор на питање дао је тако што је почео да пјева песму “А сад адио”, у чему му се придружила цијела екипа.

Селектор Дејан Савић био је кратак, након што га је пјесма расплакала.

– Немам шта да кажем, стварно. Даћете ми мало времена да се смирим – рекао је Савић.

Filter 2019