Thu. Aug 11, 2022
ћирилица /latinica

Pale: Memorijalni turnir u odbojci od 3. do 5. septembra

Izvor: Srna

Memorijalni turnir u ženskoj odbojci, posvećen preminuloj bivšoj odbojkašici Veselinki Slijepčević Obradović, biće održan na Palama od 3. do 5. septembra.

Turnir će biti održan u Sportsko-poslovnom centru „Peki“ na Palama, a organizuje ga lokalni Odbojkaški klub „Jahorina“ u okviru „Gospojinskih svečanosti“ i Dana i krsne slave opštine Pale.

Trener Ženskog odbojkaškog kluba /ŽOK/ „Jahorina“ Danilo Tadić rekao je za Srnu da su se turniru odazvale odbojkašice beogradske „Crvene zvezda“, ekipa „Bimal-Jedinstva“ iz Brčkog i ekipa „Luka-Bar“ iz Bara.

„Pozivamo sve ljubitelje odbojke i sporta, kao i sve prijatelje naše prerano preminule Veselinke Vese, da se odazovu ovom odbojkaškom turniru“, rekao je Tadić.

Memorijalni turnir „Veselinka Slijepčević Obradović“ održava se treću godinu zaredom u organizaciji ŽOK „Jahorina“ i uz podršku opštine Pale, a u okviru tradiconalnih „Gospojinskih svečanosti“.

Veselinka Slijepčević Obradović rođena je 20. marta 1990. godine u Sarajevu, a odrasla i živjela na Palama, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je pravo na Pravnom fakultetu na Palama Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Dugo godina se bavila odbojkom i bila član ŽOK „Jahorina“.

Iznenada je preminula 5. maja 2018. godine.

Filter 2019