Sat. Aug 13, 2022
ћирилица /латиница

Пале: Извјештај због сумње у недозвољену производњу и промет дрога

Извор: РТРС

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске поднијеће у наредном периоду Извјештај против лица иницијала Њ.Ч. и Т.П. због сумње да су починила кривично дјело недозвољена производња и промет опојних дрога, саопштено је из МУП-а.

Из МУП-а кажу да су на основу прикупљених информација и усмене наредбе судије за претходни поступак Основног суда у Сокоцу, 25. августа, припаднци Управе за организовани и тешки криминалитет и припадиици Полицијске управе Источно Сарајево извршили претрес на девет локација на подручју општине Пале, током којеr су пронађени предмети који се користе за узгој индијске конопље у лабораторијским условима.

– Током ових активноти слободе су лишена лица иницијала Њ.Ч, Т.П, С.П, и М.Б, који су након криминалистичке обраде пушптени на слободу. У претресима наведених локација је такође одузето више телефова, носача за СИМ картице, два панцира и одређена електронска опрема – додаје се у саопштењу.

Незванично сазнајемо да су предмети одузети од лица Његоша Чоде.

У везу са наведеним кривичним дјелом, како незванично сазнајемо, доводе се и лица Томислав Петровић, Милош Обрадов, Страхиња Пандуревић и  Милош Баричанин.

Лишени слободе су Његош Чодо, Томислав Петровић, Страхиња Пандуревић и Милош Баричанин.

Извршени су претреси на девет локација на подручју општине Пале и то куће, помоћни објекти, станови и друге просторије, возила која користе Томислав Петровић, Милош Обрадов, Његош Чодо, као и ресторан и кафе Домино, власништво Драгослава Савића и Александра Ћулина, као и Спортско-рекреационог центра и пансиона у власништву Зорана Ћосића.

Приликом претреса наведених локација и возила пронађено је и одузето више телефона, носач за СИМ картице, код Томислава Петровића такође су пронађени предмети који се користе за узгој опојне дроге у лабораторијским условима, два панцира и одређена електронска опрема.

Filter 2019