Thu. Aug 11, 2022
ћирилица /latinica

Pale: Zlonamjerni pokušaji manipulacije vodovodnim sistemom

Izvor: FILTER

Povodom dva zlonamjerna pokušaja manipulacije vodovodnim sistemom u poslednjih dvadeset dana, iz JP Vodovod i kanalizacija Pale informišu građane o detaljima.

Kako je saopšteno, 27. jula je na potezu Vrelo Prače – Kalajdžin kamen od strane jednog ili više nepoznatih lica došlo do neovlaštenog manipulisanja na ventilima vodovodnog sistema.

Potom je u noći između 17. i 18. avgusta na području Vlahovićkih vrela od strane jednog ili više nepoznatih lica takođe došlo do neovlaštenog upada u zaštićenu zonu. Tada je presječena sigurnosna ograda.

“Jedno ili više nepoznatih lica je neovlaštenim upadom manipulisalo ventilima vodovodnog sistema s ciljem spriječavanja urednog vodosnabdijevanja na području opštine Pale”, saopšteno je iz Vodovoda.

O navedenom je obaviještena Policijska stanica Pale koja će preuzeti dalju istragu.

Iz Vodovoda pozivaju građane koji imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa navedenim događajima, ili ukoliko primjete neovlaštena lica u blizini vodovodnog sistema na potezu Vrelo Prače – Bistrica – Brus, da obavjeste Policijsku stanicu Pale na broj telefona 122.

Filter 2019