Thu. Aug 11, 2022
ћирилица /латиница

Овогодишњи Нектар ОK фест спрема занимљиву филмску зону

Извор: Независне новине

Нектар ОK Фест, доноси још нових садржаја. Љубитељи филма уживаће и ове године на Тјентишту у филмским пројекцијама које су на програму у оквиру “OK cinema zone”.

Уз одличан музички програм, промоције књига, те адреналински доживаљај националног парка Сутјеска, програм OK cinema zone употпуњује садржај фестивала, те љубитељима седме умјетности пружа јединствен доживљај филмских пројекција на отвореном, под звјезданим небом на Тјентишту.

На програму су двије филмске пројекције које ће 14. и 15. августа бити приказане на великом филмском платну од 21 у OK cinema zoni која је лоцирана испред Хотела „Младост“ на Тјентишту.

Филм „Небеска тема – прича о Влади Дивљану“, режисера Младена Матичевића је документарац са елементима играног филма о познатом музичару, текстописцу и фронтмену бенда Идоли, Влади Дивљану. Филм режисера Андреја Kоровљева, „Туста“ је документарни филм о највећем фронтмену ex-Yu punk-rock сцене, човјеку који је прерастао музику и постао симбол слободног мишљења и здравог разума – Бранку Чрнац Тусти, фронтмену бенда KУД Идијоти.

Уз садржајан програм и разноликост спојева у виду, музике, филма, промоција књига, рафтинга и планинарења, Тјентиште ће од 13. до 15. августа засигурно бити епицентар најбоље забаве у региону. Уколико још нисте осигурали своје мјесто, у понуди је пакет ОK камп (камп мјесто + улазница) по цијени од 40 KМ. Овај пакет биће доступан и током трајања фестивала на рецепцији ОK кампа. Све информације о програму и понуди потражите на званичној фестивалској страници www.okfest.net.

Filter 2019