Thu. Oct 28, 2021
ћирилица /латиница

Додик Нелсону: Доста је мијешања и држања лекција

Извор: Срна

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је америчком амбасадору у БиХ Ерику Нелсону да је доста мијешања у унутрашње ствари земље у којој је амбасадор.

На питање Срне да прокоментарише Нелсонову изјаву да су „санкције могуће против оних политичара који подривају напредак на западном Балкану, као и против оних који их подржавају у томе“, Додик је одговорио да је доста његових лекција које држи својим домаћинима.

-Доста је, овдје се мора стати – господине Нелсон зар не мислите да се ово односи и на Вас? Доста је Вашег мијешања у унутрашње ствари земље у којој сте амбасадор. Доста је Ваших лекција које држите својим домаћинима – истакао је Додик.

Додик је поручио Нелсону и да је доста да ћути када други клевећу Србе да су лош народ, називају их „геноцидашима“, а веома је гласан када се „наводно“ другима, према његовом мишљењу, нешто каже.

-Доста је, господине Нелсон, да ћутите када други сакупљају оружје ”за не дај Боже” и када призивају некакву своју освету. Слажем се, господине Нелсон, да је доста да нам доводите нелегалне међународне намјеснике, доста је да глумите да штитите Дејтонски споразум, а масовно кршите у континуитету све његове одредбе – истакао је Додик.

Он је нагласио и да је доста да је Нелсон стално на муслиманско/бошњачкој страни и да упорно ради против Срба.

-Доста је, господине Нелсон, да глумите демократу а подржавате дугогодишњу праксу наметања закона, без икаквог основа, неизабраног странца, којег Ви и Ваша земља подржавате. Доста је, стварно доста! Превише доста – поручио је Додик амбасадору САД у БиХ.

Filter 2019