Sat. Jan 22, 2022
ћирилица /латиница

Данас представљање књиге “Србистички огледи” Милоша Ковачевића

Извор: Срна

У оквиру културно-забавне манифестације “Љето у Источном Новом Сарајеву” за данас је, у организацији Завода за уџбенике и наставна средства Источно Сарајево, планирано представљање књиге Милоша Ковачевића “Србистички огледи”.

Планирано је да о књизи, осим аутора, говори Миланка Бабић, а са овим професорима у оквиру својеврсне јавне трибине биће ријечи и о положају српског језика данас.

Промоција је заказана за 18.00 часова на Тргу Србија.

Завод за уџбенике и наставна средства припремио је и попусте до 70 одсто на њихова издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Синоћ су у Матичној библиотеци Источно Сарајево промовисане књиге Књижевног фонда “Свети Сава” од аутора Радослава Самарџије “Говорим српски”, Саве Живковића “Нови свјетски поредак уништава планету” и “Пред нашим очима” те монографија “Рођени вјечно да живе” Миланка Чобовића, коју је издала Народна библиотека Пале.

Вече прије, одржан је Сајам књига под покровитељством општине Источно Ново Сарајево. Након отварања сајма, уприличена је промоција издавачке дјелатности Матичне библиотеке Источно Сарајево, која је и организатор овог сајма.

Filter 2019