Sat. Oct 16, 2021
ћирилица /латиница

Вучић: Многи желе под плаштом стварања функционалне БиХ да укину Српску

Извор: Танјуг

Предсједник Србије Александар Вучић истакао је данас да се морамо навићи на притиске, јер ће неки радити на разградњи и слабљењу Србије, а наш посао је да радимо на снажнијој Србији.

“Мислим да је потпуно јасно да ће притисак долазити из земаља и делова света који су признали независност Kосова, многих који желе под плаштом стварања функционалне БиХ да укину РС. Kроз финансијску подршку политичким актерима који желе слабију Србију”, рекао је он.

Вучић је рекао да у складу с тим иде што раде многе друштвене мреже “бустујући” оне који су за слабију и против снажне Србије, а смањујући бројеве оних који су за снажнију Србију.

“На то морате да се навиктене, нема кукњаве. Они нека раде свој посао на разградњи и слабљењу Србије, а ми ћемо да радимо на јачању Србије”, нагласио је он.

Вучић је тако одговорио на питање да појасни изјаву од прије пар дана у Бајиној Башти да пред Србијом није лако вријеме, да ће се повећати пристисци око Kосова и РС и шта ће бити главни инструменти тих пристисака, одакле их највише треба очекивати и можемо ли одговорити на њих.

Filter 2019