Sun. Oct 2, 2022
ћирилица /latinica

Veliki popusti i predstavljanje knjige Miloša Kovačevića na sajmu knjiga u Istočnom Novom Sarajevu

Izvor: zunsrs.com/FILTER

Sajam knjiga u Istočnom Novom Sarajevu biće organizovan od 16. do 18. avgusta u okviru manifestacije „Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu“.

Manifestacija, pod pokroviteljstvom Opštine Istočno Novo Sarajevo, zamišljena je tako da stvori što više kulturno-zabavnog sadržaja za naše sugrađane, ali i posjetioce iz drugih opština i gradova. Sajam knjiga će se održati na lokaciji novoizgrađenog Trga Republike Srbije.

Biće ovo izvrsna prilika za susrete posjetilaca i izlagača Sajma, a pružiće se i prilika prisustva brojnim promocijama knjiga, koje će biti organizovane u večernjim terminima.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva prihvatio je poziv kolega iz Matične biblioteke Istočno Sarajevo i Opštine Istočno Novo Sarajevo da učestvuje na ovom sajmu. Za sve posjetioce pripremil su brojne popuste koji će se kretati i do 70 % na izdanja beletristke, stručne knjige i izdanja za djecu.

Kada je riječ o promotivnim aktivnostima planirano je predstavljanje knjige prof. dr Miloša Kovačevića „Srbistički ogledi“ o kojoj bi pored autora govorila i prof. dr Milanka Babić. Predstavljanje ove knjige zakazano je za 18. avgust u 17.30 časova na Trgu Republike Srbije.

Iz Matične biblioteke poručuju da su učešće na Sajmu potvrdili i izdavačka kuća Imprimatur, Književni fond “Sveti Sava”, Narodna biblioteka Pale, knjižare “Knjiga prom” i “Hit knjiga” i naravno organizator Matična biblioteka Istočno Sarajevo.

Filter 2019