Sat. Jan 22, 2022
ћирилица /латиница

Велики попусти и представљање књиге Милоша Ковачевића на сајму књига у Источном Новом Сарајеву

Извор: zunsrs.com/ФИЛТЕР

Сајам књига у Источном Новом Сарајеву биће организован од 16. до 18. августа у оквиру манифестације „Љето у Источном Новом Сарајеву“.

Манифестација, под покровитељством Општине Источно Ново Сарајево, замишљена је тако да створи што више културно-забавног садржаја за наше суграђане, али и посјетиоце из других општина и градова. Сајам књига ће се одржати на локацији новоизграђеног Трга Републике Србије.

Биће ово изврсна прилика за сусрете посјетилаца и излагача Сајма, а пружиће се и прилика присуства бројним промоцијама књига, које ће бити организоване у вечерњим терминима.

Завод за уџбенике и наставна средства прихватио је позив колега из Матичне библиотеке Источно Сарајево и Општине Источно Ново Сарајево да учествује на овом сајму. За све посјетиоце припремил су бројне попусте који ће се кретати и до 70 % на издања белетристке, стручне књиге и издања за дјецу.

Када је ријеч о промотивним активностима планирано је представљање књиге проф. др Милоша Ковачевића „Србистички огледи“ о којој би поред аутора говорила и проф. др Миланка Бабић. Представљање ове књиге заказано је за 18. август у 17.30 часова на Тргу Републике Србије.

Из Матичне библиотеке поручују да су учешће на Сајму потврдили и издавачка кућа Imprimatur, Књижевни фонд “Свети Сава”, Народна библиотека Пале, књижаре “Књига пром” и “Хит књига” и наравно организатор Матична библиотека Источно Сарајево.

Filter 2019