Thu. Jul 29, 2021
ћирилица /latinica

Foča: Prijemni za Medicinu na engleskom jeziku 19. jula

Izvor: Srna

Medicinski fakultet u Foči Univerziteta u Istočnom Sarajevu u oktobru dočekuje drugu generaciju studenata medicine na studijski program Medicina na engleskom jeziku, a prijemni ispit biće održan 19. jula.

Konkurs za prvi upisni rok otvoren je do 16. jula, a prijemni ispit biće održan onlajn 19. jula u 9.00 časova, saopšteno je iz ove visokoškolske ustanove.

Ovaj studijski program predstavlja priliku za sticanje visokog obrazovanja po evropskim standardima, kao i iskorak u kvalitetu visokog obrazovanja i napredak kada je riječ o obrazovanju kadra medicinske struke, budućih ljekara čije će znanje i vještine biti prilagođeni savremenim tokovima.

“Na ovaj način, Medicinski fakultet Foča potvrđuje svoj status perjanice Univerziteta u Istočnom Sarajevu jer svake godine postiže sve bolje rezultate kada je riječ o broju zainteresovanih i upisanih studenata”, navedeno je u saopštenju.

Medicinski fakultet Foča počeo je izvođenje nastave na engleskom jeziku od akademske 2020/21. godine, te se nadaju da će njihov kvalitet biti prepoznat u cijelom regionu.

Filter 2019