Fri. Jul 23, 2021
ћирилица /латиница

Фоча: Пријемни за Медицину на енглеском језику 19. јула

Извор: Срна

Медицински факултет у Фочи Универзитета у Источном Сарајеву у октобру дочекује другу генерацију студената медицине на студијски програм Медицина на енглеском језику, а пријемни испит биће одржан 19. јула.

Kонкурс за први уписни рок отворен је до 16. јула, а пријемни испит биће одржан онлајн 19. јула у 9.00 часова, саопштено је из ове високошколске установе.

Овај студијски програм представља прилику за стицање високог образовања по европским стандардима, као и искорак у квалитету високог образовања и напредак када је ријеч о образовању кадра медицинске струке, будућих љекара чије ће знање и вјештине бити прилагођени савременим токовима.

“На овај начин, Медицински факултет Фоча потврђује свој статус перјанице Универзитета у Источном Сарајеву јер сваке године постиже све боље резултате када је ријеч о броју заинтересованих и уписаних студената”, наведено је у саопштењу.

Медицински факултет Фоча почео је извођење наставе на енглеском језику од академске 2020/21. године, те се надају да ће њихов квалитет бити препознат у цијелом региону.

Filter 2019