Thu. Jul 29, 2021
ћирилица /латиница

Фамос почео са припремама

Извор: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића почели су са припремама за нову сезону Друге лиге Републике Српске група “Исток”.

Након освојеног другог мјеста у прошлој сезони и поновног остајања “за длаку” у друголигашком каравану, “мотористи” се спремају за нови напад на прво мјесто, али свјесни су да неће бити ни мало лако, напротив, и доста теже него прошлих сезона.

Владимир Дрињак је на првом тренингу могао рачунати на 25 фудбалера, уз неколико оправданих изостанака. Што се тиче одлазака, нема више у клубу Ђорђа Ћехе, Ђорђа Мочевића и Душка Лучића, који су се опростили од активног играња фудбала.

Ипак, рубрика доласци је значајно попуњена. Дрињак је добио велико појачање  некадашњег фудбалера Фамоса, али и Славије, те интернационалца у Словачкој, Немање Пушаре. Овај офанзивац ће помоћи Фамосу у наредној сезони, а поред њега ту је и квартет доскорашњих јуниора Славије, Марко Шкрба, Михајло Ђорем, Бојан Поповић и Ђорђе Ковачевић.

Фамос је до сада заказао четири пријатељске утакмице, 17. јула против Младости из Добоја код Какња, 24. јула против Славије, 31. јула против Мошћанице и против имењака из Храснице 8. јула.

Filter 2019