Wed. Dec 8, 2021
ћирилица /latinica

Teže povrijeđeno jedno lice u saobraćajnoj nezgodi u Bulozima

Izvor: Srna

U saobraćajnoj nezgodi u mjestu Bulozi u opštini Istočni Stari Grad teško je povrijeđeno lice čiji su inicijali R.Š. sa Ilidže. Ljekarska pomoć povrijeđenom licu ukazana je u Domu zdravlja na Palama, nakon čega je prevezeno u Opštu bolnicu u Sarajevo.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče, a u njoj su učestvovali automobil “mercedes”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali N.A. iz Novog Grada i “škoda oktavija”, kojom je upravljalo lice R.Š, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta, tužilaštvu će protiv vozača N.A, koji je uhapšen, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac juče su uhapsili lice iz ove opštine čiji su inicijali M.K. osumnjičeno za krivično djelo tjelesna povreda.

Uhapšeni je osumnjičen da je u Ulici Jove Jankovića na Sokocu napao lice iz Rogatice, nanijevši mu tjelesene povrede.

U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, protiv navedenog lica, biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Filter 2019