Mon. Aug 15, 2022
ћирилица /латиница

Половина полицајаца вакцинисана

Извор: Срна

Са данашњим даном готово 50 одсто полицијских службеника Полицијске управе Источно Сарајево биће вакцинисана, а тај темпо биће настављен, изјавио је Жељко Маричић, начелник Одјељења за општи криминалитет, сектор криминалистичке полиције при овој управи.

Маричић је новинарима у Источном Сарајеву данас рекао да је организовано вакцинисање 38 полицијских службеника, тако да ће укупно бити имунизовано 159 припадника Полицијске управе.

„Апелујемо на све полицијске службенике, као и на грађане који се до сада нису вакцинисали, да то учине што прије како би се заштитили од најављеног новог таласа пандемије“, поручио је Маричић.

Руководилац Регионалног центра Источно Сарајево Института за јавно здравство Републике Српске Владо Миовчић потврдио је новинарима да је јутрос вршена вакцинација запослених у предузећу „М:тел“.

„Током дана биће настављени дани отворених врата како би било вакцинисано што више грађана, осигураника Републике Српске, који су заинтересовани за овај поступак“, рекао је Миовчић.

Миовчић је рекао да је на подручју Сарајевско-романијске регије прву дозу вакцине до сада примило 16.102 грађана, а ревакцинисано је више од 8.500 лица.

Filter 2019