НСРС о раду Фонда солидарности

Извор: РТРС

Народна скупштина Републике Српске наставиће синоћ започету расправу о Извјештају о раду Фонда солидарности за дијагностику и лијечење обољења, стања и повреда дјеце у иностранству и о извршењу ребаланса буџета фонда за прошлу годину.

У извјештајном периоду донесена су 153 рјешења којима су одобрени дијагностика и лијечење дјеце у иностранству.

Ребалансом буџета овог фонда, планирани су приходи са примицима у износу од 9,6 милиона КМ, али су остварени приходи мањи за 4,66 одсто у односу на планирана средства.

О овој и осталим апсолвираним тачкама у наставку 17. редовне сједнице, посланици ће се данас изјаснити у Дану за гласање.

Сједница ће бити настављена у 10.00 часова уз пренос на РТРС плусу.

Подсјећамо, посланици су јуче оконачали расправу о Нацрту закона о измјени Закона о пензијском и инвалидском осигурању – приједлог посланика Перице Бундала, Нацрту закона о измјени Закона о сјемену пољопривредног биља, Консолидованом извјештају о извршењу Буџета Републике Српске за прошлу годину, Извјештају о раду Министарства унутрашњих послова Републике Српске за 2020. годину и  Извјештају о раду и финансијском извјештају за 2020. годину Комисије за концесије Републике Српске.

Filter 2019