Sat. Nov 27, 2021
ћирилица /латиница

Како ће изгледати спортско-рекреативна зона у Чичи? (ФОТО)

Извор: ФИЛТЕР

Начелник општине Општине Источно Ново Сарајево Јован Катић представио је идејно рјешење дијела спортско-рекреативног центра у Чичи. Овај дио намијењен је за рекреативце, спортисте, спортске клубове и све суграђане, поручује Катић.

“На овој локацији у плану је изградња стазе за трчање са тартан подлогом, атлетска стаза са четири траке, те пета трака са постављеним препонама. Предвиђено је постављање и справа за вјежбање на отвореном, као и „Pumptrack“ – стаза намијењена за скејтборд, ромобиле, ролере и бицикле. За љубитеље стоног тениса биће постављени столови као и простор за сквош. Од планираних садржаја ту је вјештачка стијена за пењање, као и дјечије справе намијењене првенствено за развијање моторичких способности.
Такође, рјешењем је предвиђена и адекватна расвјета простора, чесма, те други неопходни урбани мобилијар”, појашњава Катић.

Планирани почетак изградње је јесен ове године, а очекује се да до краја идуће године буде завршена модерна спортско – рекреативна зона за све грађане.

Filter 2019