Fri. Jul 23, 2021
ћирилица /латиница

Идентификовани починиоци више крађа на подручју Пала

Извор: Полицијска управа Источно Сарајево

Полицијски службеници Полицијске станице Пале предузимајући оперативне и истражне мјере и радње на расвјетљавању кривичних дјела Тешка крађа и Крађа, извршених на штету физичких и правних лица на подручју Пала, идентификовали су извршиоце кривичних дјела, три Тешке крађе и једна Крађа, а ради се о лицима В.Т. и М.К. из Пала.

Лице В.Т. се сумњичи да је у врменском периоду од 12.07.2021. до 20.07.2021. године на подручју Пала из угоститељских објеката, службене просторије шумског газдинства и подрумске просторије, отуђио компјутер, одређену количину алкохолних пића, електричних уређаја, гардеробе и посуђа, док се М.К. сумњичи да је вршио продају отуђених ствари у циљу подјеле остварене новчане добити са наваденим В.Т.

На основу наредбе надлежног суда у Сокоцу, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево извршен је претрес стана који користи В.Т. којом приликом су пронађени и одузети предмети из кривичних дјела , док је од лица М.К. одузета одређена количина алкохолног пића.

Пронађени предмети биће враћени власницима.

У току је документовање предмета, након чега ће против наведених лица Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево бити достваљен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Filter 2019