Tue. Jul 27, 2021
ћирилица /latinica

Gradonačelnik Ćosić boravio u Jagodini

Izvor: Grad Istočno Sarajevo

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić boravio je u Jagodini, a posjeta tom gradu organizovana je na inicijativu predsjednika, potpredsjednice Skupštine opštine Sokolac i odbornika lokalnog parlamenta.

Gradonačelnik Jagodine, Ratko Stevanović, bio je domaćin gostima iz Istočnog Sarajeva u sinoćnjem obilasku Jagodine.

„Uspjeh svake lokalne zajednice se mjeri rezultatima koje ostavite iza sebe, a u Jagodini se može mnogo toga naučiti“, istakao je Ćosić, nakon što je sa domaćinima obišao tamošnji čuveni zoološki vrt, park, kompleks bazena i muzej voštanih figura.

Gradonačelik Ćosić razgovaro je sinoć sa predsjednikom Skupštine grada Jagodine, narodnim poslanikom u Skupštini Republike Srbije i predsjednikom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem Palmom, u njegovoj porodičnoj kući.

Ćosić je sa delegacijom Skuštine opštine Sokolac, jutros prisustvovao službi povodom krsne slave sela Končarevo- rođenja Svetog Jovana Krstitelja, koju je služio Njegova svetost Patrijarh srpski Porfirije sa episkopom šumadijskim Jovanom.

„Srećan sam zbog toga što mnogi znaju za Istočno Sarajevo i naš značaj u Republici Srpskoj. Idemo dalje. Gradimo bratske i prijateljske odnose“, naveo je Ćosić, po završetku posjete Jagodini.

Filter 2019