Градоначелник осудио напад на имовину фирме “Станишић” на Палама

Извор: Срна

Градоначелник Источног Сарајева, Љубиша Ћосић, најоштрије је осудио напад на имовину фирме „Станишић“ на Палама, те позао надлежне органе да што прије идентификују, ухапсе и казне починиоце и налогодавце овог недјела.

Ћосић је истакао да је овај чин све подсјетио на можда и најнегативнији период у послијератној историји општине Пале и цијелог града, а и данас се препознаје по неразјашњеним кривичним дјелима.

У саопштењу Ћосић наглашава да не реагује због тога што је у овом случају ријеч о фирми Аце Станишића, који је познати привредник и директор Електродистрибуције, већ због тога што је грађанин Источног Сарајева, који у овом граду никада никоме ништа лоше није учинио, него управо супротно – увијек је био ту да помогне и да буде дио позитивних прича“.

Градоначелник Ћосић је упозорио да се не смије дозволити да се такве ствари поново почну дешавати у Источном Сарајеву и да негативне појаве поново постану свакодневица свих који овдје живе.

„Источно Сарајево је добро мјесто за живот и такво треба да остане, сви скупа то морамо обезбиједити, навео је градоначелник Ћосић и додао како вјерује у Министарство унутрашњих послова Републике Српске, односно у Полицијску управу Источно Сарајево, да ће врло брзо открити и починиоце и налогодавце овог недјела“.

Пожар на два теретна возила избио је рано јутрос на паркингу грађевинских машина фирме „Станишић“ код Аутобуске станице на Палама, потврђено је раније y Полицијској Управи Источно Сарајево.

Filter 2019