Sun. Nov 28, 2021
ћирилица /латиница

Влада Српске: Допуне Кривичног законика усаглашене са Уставом, могу у даљу процедуру

Извор: Глас Српске

Влада Српске је на данас одржаној сједници утврдила мишљење на Приједлог закона о допуни Кривичног законика Републике Српске, по хитном поступку.

– Влада Републике Српске сматра да је Приједлог закона о допуни Кривичног законика Републике Српске, усаглашен са Уставом, правним системом Републике Српске и Правилима за израду закона и других прописа Републике Српске, те да се исти може упутити у даљу процедуру – наводи се у саопштењу Биро за односе са јавношћу Владе Српске.

У саопштењу се наводи да је Влада Републике Српске данас утврдила и мишљење на Приједлог закона о непримјењивању Одлуке високог представника којом се доноси Закон о допуни Кривичног закона БиХ, по хитном поступку.

– Влада Републике Српске сматра да је Приједлог закона о непримјењивању Одлуке високог представника којом се доноси Закон о допуни Кривичног закона БиХ, усаглашен са Уставом, правним системом Републике Српске и Правилима за израду закона и других прописа Републике Српске, те да се исти може упутити у даљу процедуру – истакнуто је у саопштењу.

Filter 2019