Sun. Jun 20, 2021
ћирилица /латиница

Најава могућих прекида у напајању струјом у сриједу

Извор: ФИЛТЕР

У сриједу, 09. јуна, због обављања редовних годишњих ревизија, заштита и прекидача могући су краткотрајни прекиди у напајању електричном енергијом у наколико насеља у општинама Пале, Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

У периоду од 11:30 до 14:30 часова могући су повремени краткотрајни прекиди у напајању електричном енергијом у насељима: Топлик, Тилава, Клек, Тврдимићи, Росуље, Томино Брдо, Козаревићи, Станојевићи, Петровићи, Студенковићи, Међуши, Кумани, Луке и Павловац (Требевић).

У периоду од 08:00 до 11:00 часова могући су повремени краткотрајни прекиди у напајању електричном енергијом у насељима: Павловац (улице: Јована Дучића, Гатачка, Зорана Боровине, Филипа Вишњића и Павловићева), Доње Младице 1, Доње Младице 2, Доње Младице 3 и Доње Младице 4.

У периоду од 09:00 до 12:00 часова могући су повремени краткотрајни прекиди у напајању електричном енергијом на подручју мјесне заједнице Подграб.

Такође, у сриједу 09. јуна, због радова на НН мрежи у насељу Коран доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 09:00 до 14:00 часова потрошачима у улицама: Ускочка, Н. Пашића, С.Ј. Вукотића, Д. Обрадовића, Н. Петровића.

Filter 2019