Sun. Jun 13, 2021
ћирилица /латиница

Представљање понуде НП “Сутјеска” у Сарајеву

Аутор: ФИЛТЕР/М.К.

У Националном парку „Сутјеска“ припремају се за љетну сезону. Промоцију садржаја и разноврсне понуде одлучили су представити грађанима Сарајева. Промоција понуде у Сарајеву трајаће током викенда, а на штанду који је постављен испред ББИ центра можете се информисати о свим понудама које се нуде за ово љето.

„Акценат је на прашуми „Перућица“ која је јединствен бисер не само наше земље него и Европе. То је посљедња сачувана прашума у Европи, нетакнута, без икаквог утицаја човјека. Туре су могуће искључиво уз пратњу наших водича јер чувамо еко систем. Ту је и меморијални комплекс битке на Сутјесци, затим Маглић, највиши врх БиХ”, рекла нам је Невена Нововић из НП „Сутјеска“

Посљедњих година се радило на проширењу смјештајних капацитета а и цијене су прилагођене домаћим туристима. Хотел Младост располаже са са око 150 лежајева, апартмани у вилама Волујак и Маглић имају 30-ак лежајева.

“Интересанти за смјештај су и катуни, планинске куће на Пријевору на Зеленгори. Имамо базен површине 16 000 м2, спортско – рекреативни комплекс. Разноврсна понуда за све генерације а и што се тиче финансијског дијела прилагођени смо свим категоријама. Пронаћи ћете сви нешто за себе“, каже Нововићева.

Национални парк Сутјеска је најстарији и највећи национални парк у БиХ који је по својим природним вриједностима и љепотама бисер Босне и Херцеговине. Цијело подручје одликује изузетна љепота и разноликост облика пејзажа – од питомих долина, густих шумских комплекса, планинских пашњака до високих планинских масива.

Filter 2019