Mon. Jun 14, 2021
ћирилица /латиница

Полицијски извјештај за претходна 24 часа: Крађа, превара, незаконит лов

Извор: Полицијска управа Источно Сарајево

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су четири кривична дјела, јавни ред и мир нарушен је четири пута, а догодила се једна  саобраћајна незгода. 

Полицијској станици Источна Илиџа, дана 17.05.2021. године око 23:55 часова пријављено је да је из породичне куће, у улици Српских палих бораца у Источној Илиџи, отуђено неколико комада златног накита и један ручни сат.

Полицијски службеници извршили су увиђај на лицу мјеста и у току је рад на проналаску извршиоца и расвјетљавању кривичног дјела „Крађа“.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево, дана 18.05.2021. године пријављено је је лице З.Т из Источног Новог Сарајева да је преварило лице И.Х. из Републике Словачке, тако што није испоштовао договорену наруџбу о испоруци расних паса наведеном лицу, оштетивши истог за износ од 6.100 евра.

О свему обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на документовању кривичног дјела „Превара“.

Полицијски службеници Полицијске станице Рогатица, дана 18.05.2021. године на основу наредбе Основног суда у Вишеграду извршили су претрес кућа и помоћних објеката које користе лица Б.Б. Г.К.и Д.М. сви из Рогатице, а у вези са кривичним дјелима „Незаконит лов“ и  „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Приликом претреса код наведених лица пронађено је и одузето укупно два ловачка карабина, двије ловачке пушке и 64 комада метака различитог калибра.

Након документовања предмета, против наведених , Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Filter 2019